Pia Hanski

1. Työelämässä olen yrittäjä, toimitusjohtaja. Yritykseni on kempeleläinen.

2. Paikallispolitiikka on intohimoni ja tärkeä harrastukseni. Olen kansainvälisen nuorkauppakamarin senaattori (ikuinen jäsen), siinä on harrastus, joka on antanut minulle paljon tietoja, taitoja ja verkostoja, joista on minulle paljon hyötyä. Kuntoliikunta ja jooga pitävät kropan ja mielen virkeänä, kuten myös hevoset ja koirat.

3. Tärkeintä elämässäni on perhe. Rakastan Kempelettä, en koskaan halua muuttaa täältä pois. Uskonto ja isänmaanrakkauskin ovat minulle merkityksellisiä.

4. Tavoittelen valtuustotyössä jatkossakin hyvää yhteistyökykyä ja keskusteluyhteyttä yli puoluerajojen. Vain sillä tavalla saavutetaan hyviä päätöksiä kempeleläisten hyvää arkielämää varten. Haluan myös verkostoitua laajemmin, jotta minulla olisi paljon lähteitä kun tarvitsen tietoa tai referenssejä.

5. Kempele on Suomen voimakkaimmin kasvava kunta. Haluan kehittää elinvoimaa ja matkailua, jotta tulovirrat ja työpaikkojen määrä lisääntyy, sillä tavalla voimme kattaa peruspalveluiden tuottamisen käymättä kuntalaisten kukkarolla. Sote-sektorin saralla mielenterveyden hoitaminen vaatii panoksia. Kulttuuriasioihin tuleva valtuusto voisi paneutua hieman nykyistä enemmän ja kouluväkivallan kitkemiseen olisi hyvä löytyä lisää keinoja.