Tuukka Myllymäki

Olen Tuukka Myllymäki ja toimin viestintäpäällikkönä Kempeleen seurakunnassa. Ennen seurakunnan työtäni olen työskennellyt muun muassa mainostoimiston videoprojektien ohjaajana ja käsikirjoittajana sekä toimittajana eri radiokanavilla.

Vapaa-ajalla vietän aikaa lasteni kanssa, pyöräilen paljon sekä harrastan musiikkia, elokuvia, kirjoja ja useiden eri vuosikymmenten videopelejä. (Retrossa on voimaa!) Monesti harrastukseni liittyvät yhdessä perheen kanssa keksittäviin puuhiin, ja niistä saan virtaa elämääni.

Näin 39 vuoden iässä ajattelen, että elämäni tärkeimpiä asioita ovat olleet oman kasvuni ja varttumiseni lisäksi perheen perustaminen, jonka myötä omat arvoni ovat muuttuneet. Lasten myötä ajatukseni vaihtuivat omasta itsestäni muiden hyvinvointiin. Tämä on varmaan yksi syy siihen, miksi olen nyt hakemassa valtuustoon rakentamaan kunnastamme entistä parempaa ja turvallisempaa yhteisöä meille kaikille.

Synnyin Oulussa, mutta seitsemän vuoden iässä muutimme perheeni kanssa Kempeleeseen. Täällä olen varttunut lapsuuteni ja nuoruuteni. Opiskeluvuosina asuin eri puolilla pohjoisempaa Suomea, kunnes muutin puolisoni ja lasteni kanssa takaisin Kempeleeseen kuusi vuotta sitten. Minut valittiin Kempeleen seurakuntavaltuustoon, jossa ajoin läpi Vanhan pappilan uudelleenrakennusprojektin yhdessä nuorisotiimin esimiehen Arto Pisilän kanssa. Koin, että tällaisessa vastuutehtävässä pystyin vaikuttamaan kuntamme tärkeisiin päätöksiin. Tämän vuoksi haen myös kunnanvaltuustoon, jotta voisin tehdä oman osani meidän kuntamme puolesta.

Kunnan tärkeimpiä tehtäviä on saavuttaa ja ylläpitää tasapainoista taloutta, varsinkin nykyisten korjaus- ja rakennusprojektien vuoksi. Olemme kasvava ja kehittyvä kunta, ja tämän vuoksi palvelumme on turvattava. Samalla meidän täytyy tukea poikkeusaikaa eläneiden lasten ja nuorten koulutusta, hyvinvointia ja vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia. Haluan olla ylläpitämässä katsetta tulevaisuuteen, jotta lyhyen ajan ratkaisut eivät pilaa pitkäkatseista vahvaa kehitystä. Lisäksi haluan olla rakentamassa yli puoluerajojen tehtävää yhteistyötä. Mehän olemme kaikki kempeleläisiä ja yhteinen vastuutehtävämme on oltava sen mukaista.