Sari Kauppila

Olen kempeleläinen kolmatta vuosikymmentä, ja sellaisena aion pysyä jatkossakin! Ikää toki on reippaasti enemmän, 48-vuotta. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Työskentelen BusinessOulussa yhteyspäällikkönä.

Kempeleessä on hyvät mahdollisuudet harrastaa, luontoon pääsee lähes kotiovelta. Siellä liikunkin koirani kanssa päivittäin. Harrastuksiin kuuluu muutakin liikuntaa, esim. juoksua, pyöräilyä ja joogaa. Lukeminen on erityisen rakasta. Ja aika vievää, minua kun kiinnostaa kaikki kvanttifysiikasta markkinoinnin sisällöntuotantoon. Muistelen, että Storytel ilmoitti hiljattain, että olin lukenut 27 tuntia yhden viikon aikana.

Minulle on tärkeää, että kempeleläiset otetaan tasapuolisesti huomioon päätöksenteossa, että päätökset tehdään pitkäjänteisesti eikä tempoillen, ja että päätöksenteossa otetaan selville taustatiedot niin hyvin kuin se vain ikinä on mahdollista. Asioihin pitää perehtyä huolella, kokonaisuus huomioiden. Yritysten toimintaedellytysten varmistaminen, ja uusien yritysten saaminen Kempeleeseen on tärkeää sekä suorien, että välillisvaikutusten vuoksi. Oikeudenmukaisuus, maalaisjärki yhdistettynä vahvaan tietoon ja kova työnteko. Näillä eväillä uskon Kempeleen olevan paras paikka asua meille kaikille myös jatkossa.